Tur til Als med SRC københavn

Vandreweekend på ALS i
weekenden den 
8. - 11. maj 2020

 
Tag på feriekoloni.

Tag med ud at vandre.

Lav mad sammen med andre.

Hyg dig.


Her er muligheden for at vandre i fællesskab med andre singler. Vi skal bo på Københavns Lærerforenings feriekoloni Lønsømaj. Det ligger ca. 200 km fra Århus – enten via færge eller bro og 250 km fra København – via bro og færge. Der må påregnes lidt kørsel til og fra vandrestederne.

Adressen er: Kolonien Lønsømaj, Lønsømadevej 46, Holm 6430 Nordborg. Detaljerede oplysninger: Tryk

Du skal være medlem af SRC for at deltage. Husk at medbringe medlemskort på turen.

Nyt medlemskab kan købes her: Tryk


Du skal være i stand til at vandre i jævnt terræn 4 - 5 timer dagligt inkl. pauser henover weekenden. Du skal være indstillet på at deltage på fælles madlavningshold, at dele soverum med andre deltagere, samt at medbringe eget sengetøj og egne drikkevarer.


Vil du med, skal du købe en billet på Place2Book (se længere nede i teksten.) Den koster 800 kr. og refunderes ikke ved framelding. Skulle du blive forhindret i at deltage på turen, er du velkommen til at overdrage eller sælge billetten til et andet medlem af SRC af samme køn. Orienter venligst vandreudvalget om evt. overdragelse. Salget stopper, når der ikke er flere pladser, dog senest den 1. april.


Ved tilmelding angives om man foretrækker at deltage i tilberedning af morgenmad/frokost eller aftensmad. Fordeling af opgaver foretages kort efter 1. april og vi vil forsøge at imødekomme ønsker men kan ikke garantere at dette kan lade sig gøre. Hold til aftensmad skal sørge for, i fællesskab, at beslutte en 2-retters menu samt sørge for indkøb til denne. Ingredienser til morgenmad/frokost indkøbes af vandreudvalget. Oversigter over arbejdsfordelingen udsendes til alle deltagerne. Udlæg for indkøb (husk bilag) samt evt. efterbetaling til fællesudgifter afregnes på selve turen.


Vandreudvalget vil forsyne de enkelte afdelinger af SRC med en liste over deltager fra afdelingen, så de enkelte afdeling kan planlægge evt. fælleskørsel, for at gøre transporten billigst mulig. For København/Roskilde tager vandreudvalget sig af denne planlægning.


Vi planlægger vandreture på omkring 15 km lørdag og søndag samt kortere ture fredag efter ankomst og mandag før hjemrejse. Vi regner med at gå 4 - 5 km i timen alt efter forholdene og at holde pause en gang i timen. Deltag evt. på vandregruppens dagture, så du ved, hvad det betyder i praksis Tryk

Indkvarteringen foregår med 2-3 personer i hvert soverum, overkøjer benyttes ikke - baderum og toiletter er til deling. Der er plads til 30 deltagere. Mandag er der fælles oprydning inden afrejsen, vi betaler os fra selve rengøringen.


Prisen for turen er budgetteret til omkring 800 kr. pr. deltager for overnatning, el, varme, kost og vandreture. Hertil kommer udgifter til egne drikkevarer, transport til og fra stedet samt til kørsel i lokalområdet.


Køb din deltagerbillet her: Tryk


Eventuelle spørgsmål kan rettes til deltagere i vandreudvalget, når du møder dem på en af dagturene, eller ved mail til: hyttetur@kbh-src2.dk


Mange hilsner fra vandreudvalget i SRC København

Else, John, Nina og Per
 
 
 
Billedresultat for halvøen als