"Running Dinner"

Her er et rigtig godt tilbud til fynske singler (det er muligvis dit livs bedste!!):

Lørdag den 29. oktober 2022 er der RUNNING DINNER i Odense for 32 singlemennesker, måske er du en af de modige og heldige der får lov til at deltage i denne enestående begivenhed?

Bindende tilmelding via mail fra den 18. september til deadline søndag den 9. oktober kl. 24. Mailadressen er: runningdinner.od@gmail.com

Her er de 5 ting du skal oplyse i din tilmeldingsmail:

1) NAVN

2) ADRESSE

3) MOBILNR.

4) MAILADRESSE

5) OM DU KAN LÆGGE HJEM TIL (det er helt afgørende at mindst 12 vil huse 8 spisende gæster)

 

Detaljer om RUNNING DINNER, beskrivelse af forløbet:

  • Du tilmelder dig senest søndag den 9. oktober kl. 24.
  • Du får tildelt en makker så vidt muligt af det modsatte køn
  • Du og din makker får besked om I skal lave forret, hovedret eller dessert.
  • Sammen finder I ud af hvad jeres ret skal bestå af, I er ansvarlige for indkøb og tilberedning
  • Lørdag den 29. oktober deltager du og din makker i RUNNING DINNER. I løbet af aftenen møder I 30 andre søde singler fra Fyn. Aftenen slutter på en bar centralt beliggende i Odense, stedet oplyses senere.

Et eksempel:

Alvilda og Vøgg har fået hinanden som makkere. De har også fået at vide at de skal lave dessert. De bestemmer suverænt hvad de vil servere for deres gæster, så de køber ind og laver en fin dessert til 8 personer (dem selv + 6 andre).

Lørdag den 29. oktober:

kl. 17:00 på den stor dag møder Alvilda og Vøgg sammen op på den adresse hvor de har fået at vide  at de skal spise forret. De spiser en veltillavet forret sammen med 6 andre.

Kl. 19:00 møder de op i den bolig hvor de har fået at vide at de skal spise hovedret (der er 2 værtspar = 4 personer om at lave hovedret), her nyder de sammen med 6 nye mennesker en udsøgt hovedret.

Kl. 21:00 modtager de på enten Alvildas eller Vøggs bopæl 6 nye gæster som de serverer deres lækre dessert for.

Kl. 22 eller 22:30 samles alle 32 deltagere på en bar centralt i Odense til hygge og evt. dans. Arrangementet slutter kl. ??

Bemærkninger:

Forret laves af 1 makkerpar.

Hvis man skal lave hovedret, er man 2 makkerpar om opgaven. Det vil være praktisk at dele opgaverne imellem sig, nogle står for tilberedning af kød, nogle sørger for tilbehør/salat. Udgifterne deles de 4 om.

Dessert laves af 1 makkerpar.

 

Økonomi:

Deltagerne afholder selv udgifter til indkøb af råvarer til enten: forret, hovedret eller dessert.

Der er 2 om at dele udgifterne til henholdsvis forret og dessert (8 kuverter).

Der er 4 om at dele udgifterne til hovedretten (8 kuverter)

Deltagerne medbringer selv drikkevarer til middagen.

Transport:

Vi tilstræber at alle spisesteder er i rimelig afstand fra Odense centrum. Deltagerne sørger selv for transport (cykel/taxa)

For at arrangementet kan gennemføres, skal 32 singler melde sig. Mindst 12 ud af disse 32 skal være villige til at lægge deres hjem til til en af retterne ved Running Dinner.

Er arrangementet kun for odenseanere?

Nej, selv om du bor et godt stykke fra Odense, kan du godt være med, udfordringer er til for at overvindes. Hvis du bor langt væk, får du typisk en odenseansk makker. Du sørger selv for eventuel overnatning efter RD.

Hvad nu hvis du efter egen, og andres! mening, er elendig til at lave mad?

Husk, I er mindst 2 om opgaven og selv om man har et problem med gastronomien, så er der masser af andre opgaver der skal løses. Du kunne sørge for at købe ind, dække bord, rydde op i køkkenet efter madlavningen, påtage dig værts/værtinderollen, rydde ud og vaske op efter spisningen….

Hvad får du ud af det her??

Du får en hyggelig aften, hvor du får mulighed for at lære 31 andre sociale, spændende, søde servicerende og sensitive singler at kende.

Det eneste, du skal gøre for at være med, er i første omgang at sikre dig at du er ledig lørdag den 29. oktober, dernæst skal du mellem den 18. september og den 9. oktober tilmelde dig via den mail, du til den tid, får oplyst på SRC´s hjemmeside.

Jørgen og Mette tager sig af logistikken og melder snarest muligt tilbage pr. mail med nærmere oplysninger om forløbet.

Mvh Jørgen og Mette