"Rom" i Cafébiografen

BioCirkel-arrangement

Jeg, Mette, har reserveret mig en billet på række 7, sæde 5 kl. 18:00 mandag den 4. marts i Cafébiografen til filmen ”Rom”, filmen er en Biografklub Danmark-film.

Filmen er en drama-komedie. Den handler om et ægtepar (lidt op i årene), der rejser på ferie i Rom for at fejre deres ægteskab. Imidlertid opdager hustruen (Bodil Jørgensen) sin gamle flamme (Rolf Lassgaard) og så er fanden løs i Laksegade. Ægtemanden spilles af Kristian Halken. Filmen har fået gode anmeldelser, den er ikke ”kun” sjov, men har også nogle mere alvorlige sider.

Læs selv anmeldelser.

Obs! Da jeg reserverede min billet, var mange billetter allerede reserverede, så du skal nok skynde dig at reservere, hvis du vil med. Filmen vises i sal 2.

Efter filmen mødes vi ved billetsalget og finder et sted hvor vi kan eftersnakke over en kop kaffe eller hvad vi nu har lyst til

Hvis du vil med, gør du følgende:

1) reserver/køb din egen billet

2) send mig en sms før kl. 16 på mandag om at du vil med, 20 32 65 21. Husk at skrive dit fulde navn og dit medlemsnummer i sms’en.

3) gå ind og se filmen

4) find mig og de andre ved billetsalget umiddelbart efter filmen, så finder vi et sted hvor vi kan købe noget til vores eftersnak

Måske ses vi i biografen? Mette Mule 20 32 65 21