"Lærerværelset" søndag den 12. november i Cafébiografen

BioCirkel-arrangement

Jeg, Mette, har reserveret mig en billet på række 5 sæde 4 på søndag den 12.november kl. 19:00 i Cafébiografen til filmen ”Lærerværelset”

Lidt om filmen:

Filmen har vundet 5! German Film Awards i 2023, og jeg har set den nævnt som Tysklands bud på en Oscar-film.

Se lige bort fra titlen ”Lærerværelset”, som måske nok kan afholde nogen fra at gå ind og se den……Som jeg læser anmeldelserne handler filmen om sandhed og retfærdighed på et mere almengyldigt plan.

Jeg tænker, at filmens dilemmaer nemt oversættes til alle mulige steder, hvor mennesker arbejder sammen om at løse en opgave og hvor man er afhængige af sine kolleger.

Skal man gøre det, samvittigheden fortæller, man skal gøre, eller skal man bøje sandheden af hensyn til en man arbejder sammen med? Uanset hvilket valg man foretager får valget alvorlige konsekvenser for alle involverede.

Filmen er en filmporten-film.

Jeg tænker, at der er noget at diskutere efter filmen.

Læs selv anmeldelser.

Efter filmen mødes vi ved billetsalget og finder et sted hvor vi kan eftersnakke over en kop kaffe eller hvad vi nu har lyst til

Hvis du vil med, gør du følgende:

1) reserver/køb din egen billet

2) send mig en sms før kl. 16 på søndag om at du vil med, 20 32 65 21. Husk at skrive dit fulde navn og dit medlemsnummer i sms’en.

3) gå ind og se filmen

4) find mig og de andre ved billetsalget umiddelbart efter filmen, så finder vi et sted hvor vi kan købe noget til vores eftersnak

Måske ses vi i biografen? Mette Mule 20 32 65 21