Jazz'n'Blues på Dexter

JAZZ´N´BLUES – FRI ENTRÉ

Jazz’n’Blues Jam er et nyt jam-koncept, hvor der bygges bro mellem Dexters to månedlige jazz-jam og den populære Blue Monday Blues Jam, der finder sted den anden mandag i måneden.

Tanken er at skabe et rum og en aften, hvor to stærke musikalske traditioner med fælles rødder mødes på scenen – forhåbentlig til inspiration for både musikere og publikum.

Jazz’n’Blues Jam er med andre ord en musikalsk legestue for byens jazz- og bluesmusikere, hvor genrerne krydses og blandes i løbet af aftenen. Scenen er åben, og publikum kan forvente alt lige fra jazz-standarder til bluesklassikere, swingende grooves og jazzede børnesange. Blues med et twist og jazz i øjenhøjde. Fællesnævneren for det hele er spilleglæden og den uhøjtidelige stemning og atmosfære, som Dexter tilbyder.

Jam’en styres afslappet af aftenens jamvært, som sørger for, at flowet af musikere på scenen fungerer problemfrit og at publikum er underholdt.

På scenen er der allerede udstyr til rådighed i form af trommesæt, flygel, hammondorgel, bas- og guitarforstærker samt mikrofoner til sang og blæseinstrumenter. Medbring dit eget instrument og skriv dig på listen til at komme på scenen, så skal du nok få lov at lege med og hvis du ikke er til det kommer du som alm. publikum.

Dørene åbnes klokken 20:00, og musikken starter klokken 21:00. Jam’en åbnes af et husband, som sørger for, at hver jam kommer godt fra land, og at der altid er nogle at spille med i løbet af aftenen.

Der er fri entré hele aftenen – så kan alle være med.

Du kan sende besked til min mail: robertfoss50@gmail.com så kan vi mødes ved indgang 20.15

DekulørteKulturelle

v. Robert Foss