Fynshoved

Fyns Hoved lørdag d. 17. august

 

Vandretur med efterfølgende spisning – ca. 10 km.

 

 

Vi tager denne lørdag til Fyns Hoved, Jølvet og Horseklint. Efter turen har Yrmiah tilbudt, at vi kan lave pizzaer og spise sammen ved hans sommerhus.

 

Vi starter ved sommerhuset på Sømærkevej og går en spændende tur i varieret terræn, der til tider også kan være udfordrende. Nogle steder går vi ad brede stier og  veje, men vi går også en del af turen på stranden, hvor der på kortere strækninger er sten og ellers sand at gå i. Der er mulighed for at forkorte turen en smule undervejs, hvis nogle har behov for det.

 

Turen går først af kørevejen over Halsen til selve Fyns Hoved, hvor vi tager turen rundt. På vejen tilbage går vi op til udsigtspunktet ved Jølvet og følger herefter vejen tæt ved vandet til Horseklint og går lidt ud af tangen mod Tornen. Derefter går vi langs stranden og forbi campingpladsen og af vejen tilbage til sommerhuset.  

 

Vi holder et par pauser undervejs, hvor vi kan indtage vores medbragte frokost, kage og drikkevarer.

 

Spisning

Når vi kommer tilbage til sommerhuset sidst på eftermiddagen, skal nogen i gang med at ordne pizzaovnen og lave tilbehøret klar. Hvis vejret er til det, kan man også gå til stranden for at bade. Prisen for maden forventes at være 40-50 kr. som afregnes via MobilePay til sidst.

 

Hunde

Der er meget dyreliv i området, som skal have lov at være i fred og desuden også hugorme. Derfor er det ikke umiddelbart en god idé at have hunde med på turen. Har man hund med, skal den være i snor hele tiden.

 

Samkørsel

Vi opfordrer til samkørsel fra Odense, da der er begrænsede parkeringsmuligheder ved sommerhuset. Husk penge til chaufføren -  passagererne deles om udgiften ud og hjem; taksten er 1,50 kr. pr. kørt km.

 

Mødested

  • Vi mødes kl. 12.00 ved Letbanestationen “Bilka”, der ligger ved Bilkas Havecenter tæt på krydset mellem Niels Bohrs Allé og Ørbækvej. Der er adgang i bil, på cykel og med letbanen.

 

  • Det er også muligt at mødes ved startstedet på Sømærkevej 73, Nordskov,     5390 Martofte kl. 13.00, men der er som sagt begrænset parkeringsmulighed.

 

Tilmelding

·        Pr. mail til:  naturklub@gmail.com

         o   med navn, medl. nummer og  mobilnummer

         o   om du kan køre og har plads til passagerer ( antal)

         o   om du gerne vil køre med andre

         o   om du kommer direkte til startstedet

 

Senest tilmelding

·        Torsdag d. 15. august kl. 20.00, pr. mail

 

Senest afmelding

·        Lørdag d. 17. august kl. 09.00, samme dag som turen afvikles.

 

Medbring

·        evt. frokost, drikkevarer, kaffe/the/kage samt siddeunderlag til gåturen

·        tallerken, glas og evt. bestik samt drikkevarer til spisningen

·        evt. badetøj

 

 

Med venlig hilsen

SRC Naturgruppe

 

Arne mobil, 4076 9310

 

Du er velkommen til at kontakte en af turlederne i NATURGRUPPEN, hvis du har interesse i at være med til at lave en tur.