Cafeaften

Inden jeg begynder, at fortælle om denne aftens indhold, vil jeg lige resumere fra tidligere cafeaftener.

Vi har nu holdt 2 af slagsen og indholdet har været, at hovedparten af fremmødte, enten har haft mad med eller hentet mad hos det lokale pizzaria. Så om du kommer med højt belagt smørrebrød eller fladde madder, henter hos lokale pizzaria, så er du velkommen til at komme og spise i samvær med andre fremmødte. Den første aften var vi spændte på hvor mange der mon ville dukke op til sådan en cafeaften, men deltager antallet var flot, vi var 26. Så blev det 2 aften og sørme om ikke der mødte 36 op, rigtig dejligt. Vi spiste hver især vores mad og der var en meget livlig snak rundt om i lokalet. Midt på aftenen kom medbragte spil frem og der blev spillet div. spil og det lød i den grad til at folk gik op i det med liv og sjæl, en rigtig hyggelig aften, hvor der er rig mulighed for at få snakket med andre fremmødte.

Og denne aften, lægger vi vanen tro ud med at spise vores mad. Derefter vil AnneGrete styre løjerne ifht. aftenens indslag, nemlig sangaften. Der vil være ca. 1 times fælles sang og fra tidligere ved jeg, at hun har sans for at blande sang materialet, så der er lidt udfordring i det, men stadig så alle kan være med og det bliver en sjov oplevelse. så selvom du ikke er den store sanger, hjælper det når du ikke skal synge alene, men at det foregår i fællesskab. Efter indslaget med sangene, er der selvfølgelig tid til hyggesnak og der vil være mulighed for at tage kaffe/te. Øvrige drikkevarer medbringer i selv.  

 

Og alt dette foregår i selskabslokalerne på Filosofgangen (De røde bygninger bag kunstbygningen, Filosoffen) I skal ind på P. pladsen, hvor der står nr. 34 til nr. 144. Her er der et skilt, hvor der står: Festlokaler.

 

Ifht. parkering, så skal i have gæste billet hvis i holder bag bygning (ved boligerne) hvor vi holder cafeaften, ellers er det meget sansynligt der venter en lille hilsen i forruden og det er æv.

Her til sidst, lidt om kommende cafeaften aktiviteter. Da der pt. ikke er helt afklaring omkring, planlagte aktiviteter, så kan jeg ikke afsløre det hele lige nu, men det skulle gerne munde ud i 2 forskellige rejsebeskrivelser. I hører selvfølgelig nærmere når alt ligger klart.

mv. cafeaften hilsen

Robert.