Bog show på Magasinet

Det Store Bogshow.

Odense Bibliotekerne inviterer til årets store begivenhed for bogelskere, når vi gentager succesen fra sidste års litterære gallashow på Magasinet i Odense.


Odense Bibliotekerne inviterer til årets store begivenhed for bogelskere, når vi gentager succesen fra sidste års litterære gallashow på Magasinet i Odense. Det Store Bogshow afholdes i samarbejde med Ugeavisen Odense, TV2-Fyn, Bog & Idé Kongensgade og Nordatlantisk Hus.

VILDSKAB
Sammen med læsere, forlag, boghandlere, forfattere og alle andre, der er bidt af en gal læsehest og glade for gode historier, sætter vi fokus på VILDSKAB i litteraturen.

PROGRAM
I skrivende stund er der indgået aftale med Kim Leine, fynske Mads Peder Nordbo og Kaspar Colling Nielsen. Alle har meget på spil i deres bøger. Livet leves på kanten, og sanserne er spændt til det yderste. Mads Peder Nordbo er braget igennem med bestselleren Pigen uden hud, der oversættes til foreløbigt 16 sprog. Kim Leine har VILDSKABEN fra Grønland med i sine bøger. Han vandt bl.a. Nordisk Råds Litteraturpris i 2013 for romanen Profeterne i Evighedsfjorden. I sin seneste bog Det europæiske forår beskæftiger Kaspar Colling Nielsen sig med sammenbruddets rand og en futuristisk nutid. Vinderen af DM i Poetry Slam, Emil Nygård, gæster også Det Store Bogshow og fremfører en ny performance om VILDSKAB.
Sammen med biblioteket kårer Bog & Idé Kongensgade Årets Læser.

Programmet bindes bl.a. sammen af journalist Signe Ryge, litteraturkonsulent Michael Linde Larsen og bibliotekar Camilla Faieq Jensen.

Vi afslutter arrangementet med efterfest på Amy's Bar & Winehouse. 

Tid og sted: torsdag den 5. april kl. 18.30 på Magasinet, Farvergården 19, Odense C

OBS! Arrangementet afholdes torsdag og ikke fredag, som der står i det trykte arrangementskatalog.

Billetpris: 120 kr./100 kr. for medlemmer af Nysgerrig Fyn. Prisen er inkl. en VILD velkomstdrink.

Arrangeret af Odense Bibliotekerne
Køb/bestil billet
Tor. d. 5. april 2018, kl. 18.30. (Entré: Almindelig 120 kr, Nysgerrig Fyn 100 kr) 
Magasinet, Farvergården 19, Odense C

DeKulørteKulturelle v. Lillian