Årslev musikforening- musik hyggeaften

Piaf og pigtråd i Årslev

Fredag den 27/8 inviterer Årslev Musikforening til musikhyggeaften med Kathrine Mørk, Keld Andersen og NightRiders ride on.

Kathrine Mørk synger viser af den franske sangerinde Edith Piaf, akkompagneret af guitaristen Keld Andersen, og krydrer undervejs med fascinerende historier. Mørk er uddannet skuespiller, og hun giver selvfølgelig de ikoniske Piaf-sange som ”My lord” og “Je Ne Regrette Rien”, men også mindre kendte sange er med. Der er derfor rig lejlighed til at lære mere om fransk kultur og verdensstjernen Edith Piaf.

Det kendte NightRiders ride on spiller glad, dansevenlig og lettilgængelig musik fra tresserne og halvfjerdserne, og har rødder i den danske pigtrådsmusik helt tilbage fra 1963. Bandet består i sin nuværende form af de lokale Bjarne Volder, Jørgen Hansen, Richard Salsbury, Poul Larsen og Kim Olsen. Der er garanti for en god fest, når NightRiders ride on går på scenen og spiller op på hjemmebanen i Årslev Musikforening.

Til musikhyggeaftenen er der mulighed for at sidde ved borde og i sofaer og købe øl, vin og vand i baren, mens man nyder musikken.

Arrangementet er for alle interesserede, men det vil være muligt at melde sig ind i foreningen ved indgangen, hvis man vil være med til at støtte musiklivet i det midtfynske område. Musikhyggeaftenen finder sted fredag den 27/8 fra klokken 20.00-22.00 i Årslev Musikforenings lokaler på 1. sal på Stationsvej 77 i Årslev. Der er indgang fra klokken 19.00 (Det anbefales at komme på det tidspunkt)

Entréen er 50 kroner, men medlemmer og børn under 16 år skal kun betale 25 kroner.

DeKulørteKulturelle v. Susanne