Teatersæson 23/24

_____________________________________

Mågen

Dato 9. februar 2024 kl. 16.45

Sted: Store scene, Jernbanegade.

Billetpris kr. 320,-

Bestilling og betaling senest d. 25. januar 2024

Ulykkelig kærlighed, jalousi, kunst og en død havmåge er ingredienserne i denne forestilling af Tjekhov.

Der er ikke langt fra alvor til galgenhumor, når Tjekhov portrætterer mennesker i al deres afmagt: Usikre, rådvilde, uden retning i livet og med følelser for alle de forkerte.

Gennem historien mærker vi kærlighedens eviggyldige og til tider destruktive væsen. Og ikke mindst hvordan den brændende trang til at skabe kunst kan knuse den kunstneriske sjæl.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Momo og tidstyvene

Dato 15. marts 2024 kl. 17.15

Sted:  Teatersalen, Odeon

Billetpris kr. 245,00

Bestilling og betaling senest d. 29. februar 2024

Pigen Momo bor alene i byens forladte amfiteater, men hun har altid selskab. Momo har nemlig en usædvanlig evne til at lytte, og der er mange, der gerne vil fortælle hende deres historier. Men efter de mystiske grå mænd er dukket op, er der ingen, der besøger Momo mere. 

Under påskud af at hjælpe byens beboere med at opnå deres drømme, får de grå mænd menneskene til at leve mere effektivt. Er der egentlig nogen grund til at hente børnene i skole, når de alligevel skal derhen igen i morgen? Behøver man besøge sin gamle mor? Er det nødvendigt at hyggesnakke med kunderne, hvis det koster tid, man kunne have brugt på noget fornuftigt?

 

Momo ser, hvordan venskab, nærvær og kærlighed forsvinder. De grå mænd stjæler nemlig den tid, som menneskene sparer. Sammen med tidstanterne og den magiske skildpadde, Kassiopeia, tager Momo kampen op mod de mørke kræfter for at redde menneskene og den dyrebare tid. For tid er liv, og livet bor i hjertet.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Papmache-reglen

Dato 17. maj  2024 kl. 19.15

Sted: Store scene, Jernbanegade.

Billetpris kr. 320,00

Bestilling og betaling senest d. 2. maj 2024

Hella Joofs forrygende morsomme bestseller bliver nu til en charmerende forestilling om livets uskrevne regler: Glimmer-reglen, Rub og stub-reglen og mange flere regler om det vi godt ved, men måske nogle gange kommer til at glemme. 

En kærlig og hjertevarm hyldest til livet og alle dets op- og nedture. Om anklens sexappeal, der blev udkonkurreret af bh-løse bryster og glatbarberede, evigt unge fitnesskroppe. Om at der altid er nogen, der er de bedste, dygtigste og tyndeste. Om misundelse som drivkraft. Om at man SKAL sige det til folk, hvis de har en bussemand vippende i næsen. Og om at den utrolig grimme, hjemmelavede papmachésparegris man har fået i julegave, bliver smuk når man ser, at den er en kærlighedsgave.

Glimmer på og op på kaminhylden

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Maria

Dato 31. maj 2024 kl. 19.15

Sted:  Teatersalen, Odeon

Billetpris kr. 245,00

Bestilling og betaling senest d. 16. maj 2024

En kæmpe teateroplevelse vender tilbage

”Nok den bedste forestilling, jeg har set i år” – ”Monsterpræstation i Odense” - ”Freja Klint Sandberg indtager rummet og hovedrollen med en naturlighed, der får mig til at glemme, at hun spiller skuespil”.

 Publikum og anmeldere elskede Maria, da Odense Teater opførte forestillingen i foråret 2022, og nu genopsætter vi Maria. Freja Klint Sandberg tager sig igen af hovedrollen suppleret af Odense Teaters stærke ensemble, og der er tale om en teateroplevelse, som man bare ikke må gå glip af.

 Det hele handler om Maria. 18 år, gravid og single. Hun er forladt af stort set hele sin familie og har kun sin bedstemor tilbage. Selvom hun har alle odds imod sig, kæmper hun sig gennem livet på jagt efter nogen, som vil være med til fødslen af hendes barn.

 

Maria handler om ensomhed i en digitaliseret verden, hvor vi kan dele informationer og være tæt på hinanden som aldrig før - men samtidig aldrig har været mere alene.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Tovholder:

Peter Wich - mail: peter@wich.as tlf. 40 82 77 10