Vissenbjerg

17-10-2020

 

Vissenbjerg bakkerne

Lørdag d. 17 oktober kl 13.00

Ca. 6 km.

 

Denne lørdag går turen til Vissenbjerg. Terræn bliver beskrevet som runde grusbakker , flade lerbakker formet af istiden med smeltevands kløften "Afgrunden". Vi kommer til at gå op og ned samt langs bakker med flere smukke udsigter. Op af den dunkle smeltevand kløft hvor træerne lukker sig over vores hoveder og man skulle tro der var bævere der laver forhindringer af grene og træer i det lille åløb i bunden. Der har været udvinding af ler til teglværket. Bakkerne er dækket af skov for så at åbne sig hvor kvæg afgrænser skrænterne. Historier fortæller om røverhuler i skrænten nedenfor terrariet måske er det rent røverhistorier hvem ved ? ;) 

Pauserne holdes ved to ganske fantastiske udsigter. 

https://www.assens.dk/media/3995/vissenbjergfolder2013.pdf

 

Medbring:

Der kan medbringes drikkelse, kaffe/the, måske noget spiseligt  samt siddeunderlag til pauserne. Husk penge til samkørsel. 

 

Mødested:

Vi mødes på parkeringspladsen ud for Dannebrogsgade 3, 5000 Odense C. kl. 13.00.

 

Mødested ved Vissenbjerg bakker:

Vi mødes kl. 13.30 på P-pladsen,  Lergyden, Vissenbjerg, ikke ved møllesøen men på modsatte side af vejen lidt derfra. se link med kort https://www.assens.dk/media/3995/vissenbjergfolder2013.pdf

 

Samkørsel:

Vi opfordrer nu igen til samkørsel for dem, der har lyst til det. For at minimere smitte fra COVID-19 er det vores holdning, at vi bruger mundbind ved samkørsel. Passagererne i bilerne betaler i fællesskab 1 kr. pr. kørt km. tur- retur til chaufføren.

 

Tilmelding:

Senest fredag d. 16/10 kl. 20 pr. mail: naturklub@gmail.com. 

    • Angiv venligst dit medlems- og mobilnummer.
    • Kan du lægge bil til. 
    • Ønsker du at køre med andre.

 

Afbud på dagen sendes på sms til 

  • Karin 2637 4649 
  • Ole    6073 6348

 

Vel mødt - vi glæder os til at se jer.

 

Med venlig hilsen

Naturgruppen

Karin og Ole

Gå tilbage