Gyldensten Strand gåtur og picnic

24-05-2021

2. pinsedag mandag den 24.5. 

Denne 2. pinsedag håber vi, at solen står højt på himlen.

Der er en del borde og bænke sæt under halvtag, så vi har besluttet, at vi vil bruge lidt tid på det sociale, nu når Danmark er ved at åbne op igen efter lang tid uden social kontakt til mere end 5 mennesker.

Vi foreslår, at I pakker en god madkurv med evt. en kold øl, som kan stå i bilerne mens vi går tur, da parkeringspladsen er meget tæt på afdelingen med borde og bænke.

Ved Gyldensteen Strand er der 2 kortere ture, hvor vi ser meget forskellig natur og vi foreslår, at vi deler os i 2 grupper, som går turene og så slutter vi af med at spise frokost sammen.

Gyldensteen Strand blev 2014

 

Den ene tur går mod vest, hvor der er et udsigtstårn og et inddæmmet vådområde, den anden tur går mod øst, hvor vi vil se en gammel pumpestation, her går turen igennem skov.

Vi håber, at I vil bakke op om denne gå tur med mere socialt islæt.

Vi tænker også, at det vil være muligt at lave samkørsel, ved brug af mundbind i bilen af alle, da der ikke er offentlig transport til dette sted, som ligger lige uden for Bogense.

Mødested:

På denne tur vil der være 2 mødesteder:

De der tilbyder, at have nogle med i bilen skal mødes ved Tarup Centrets parkering v. Rugårdsvej kl.10.00 – her på Rugårdsvej er der et busstoppested lige ved parkeringspladsen (bus 21 og 22).

De der kører direkte skal være på Gyldensteen Strand, Langø1, 5400  Bogense ,kl. 10.30.

Tilmelding: senest søndag den 23.5. kl. 16.00. De der har plads i bilen og de der ønsker et lift må meget gerne give besked før, så vi kan få koordineret i god tid.

Tilmelding pr. mail:    naturklub@gmail.com  

 her skal oplyses:

Dit medlemsnummer

Dit mobilnummer

Vi vil også gerne vide om du kører direkte, har plads i bilen eller ønsker et lift.

Afbud på dagen eller spørgsmål – sms sendes til Karin Steiness26374649 eller Jette Mouritzen 61165629

 

På gensyn

Karin og Jette

Naturgruppen.

 

 

Gå tilbage