Kirkendrup skov

 

Kirkendrup Skov

Søndag den 15. januar 2023

 

 

Denne søndag i januar vil vi invitere på vandretur i området ved Kirkendrup Skov.

Kirkendrup Skov området består af ny skov, åbne områder og gammel mose. For at beskytte Odenses drikkevand, og skabe bynære naturområder med rekreative muligheder er området mellem Kirkendrup, Næsbyhoved-Broby og Søhus udlagt til drikkevandsbeskyttende skov. Man har stoppet dræningen af jorden samt tilplantet ny skov. De første træer blev plantet i 1994.

Vores tur vil mest være i de åbne områder og i moseområdet.

Turen er ca. 6 km. lang i forholdsvis fladt terræn, der er en enkelt bakketop. Nogle stier kan være temmelig våde/oversvømmet, hvis det har regnet, hvorfor fodtøj der kan tåle vand kan være en fordel.

 

Mødested: 

Vi mødes søndag d. 15 januar kl. 12.30 ved Letbanen stationen “Parkering Odense Syd” tæt på Nyt OUH. Der er adgang med letbanen eller i bil via Munkebjergvej og motorvejen. Man skal dreje ind ad Søndre Hospitalsvej, 5220 Odense SØ. Vi samles i den østlige ende af parkeringspladsen. dvs. tættest på indkørslen. 

 

Mødested ved Kirkendrup Skov, er parkeringspladsen på Kirkendrupvej, tæt ved Bogensevej. Vi forventer at være fremme kl. 13.00. (der er ingen toiletter på ruten)

 

Medbring: 

Medbring selv kaffe/the og kage til eget forbrug. Medbring også solide sko/støvler samt påklædning i øvrigt efter vejret.

 

Samkørsel:

Vi opfordrer til samkørsel. Passagererne i bilerne betaler i fællesskab 1,50 kr. pr. kørt km. tur- retur til chaufføren.

 

Tilmelding:

Senest lørdag d. 14. januar kl. 20 pr. mail: naturklub@gmail.com. 
Angiv venligst dit medlems- og mobilnummer.
Kan du lægge bil til. 
Ønsker du at køre med andre.
Kommer du direkte til startstedet
 

Afbud på dagen sendes på sms til:

Ole 60 73 63 48
Erling 20 68 19 33
 

På gensyn Naturgruppen v/ Erling og Ole